• slider4
  • slider3
  • toetsenbord

Vertalingen

Een goede vertaling is van essentieel belang. Als u zaken doet met het buitenland is goede communicatie een sleutel tot succes.

Wij vertalen voor het bedrijfsleven, de overheid, dienstverlenende organisaties en particulieren. Hierbij maken wij uitsluitend gebruik van uitstekend gekwalificeerde vertalers, veelal ‘native speakers’ (vertalers die in hun moedertaal vertalen). Voor iedere opdracht beoordelen we welke vertaler over de meeste deskundigheid op het betreffende vakgebied beschikt. Wij hebben ruime ervaring met vertalingen op zeer uiteenlopende gebieden, waaronder: technisch, juridisch, management, websites, ICT, cultuur en marketing.

Wij verzorgen vertalingen in vrijwel iedere denkbare talencombinatie. Een overzicht van de talen die wij bieden vindt u onder het kopje ‘Talen’. Wij verzorgen ook al uw beëdigde vertalingen.

Wij leveren vertaalwerk op maat. Om maatwerk te kunnen leveren is het van essentieel belang dat wij de wensen van de opdrachtgever goed kennen. Bij regelmatig terugkerende opdrachten van een klant wordt zoveel mogelijk dezelfde vertaler ingezet. Zo kunnen wij een consistent gebruik van de juiste terminologie waarborgen.

Een ‘vaste’ vertaler voor een ‘vaste’ klant!